Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Host

24. 8. 2018 0:58

Výborné shrnutí. Reakce těch jedině správných "demogratů" se daly čekat. Zastánci jedině správné pravdy se už ani nenamáhají zachovat aspoň základní slušné výrazivo. O absenci jakékoliv logiky nemluvě! Co říci člověku, který hájí myšlenku, že Češi mají právo si zvolit svou cestu a nikdo jim do toho nemá co mluvit, a současně je tvrdým zastáncem přepadení vzdálených států, které si také zvolily svou cestu a nijak agresora neohrožovaly. Co také čekat od demokrata, který historii nezná a diskuzi chápe jen jko hlásání svých názorů. A pokud už najde oponenta, tak mu zablokuje svůj mail, protože je v podstatě zbabělec.

1 1
možnosti
VH

O kom je tato vzletná řeč?

0 0
možnosti
Foto

Na tu stupiditu a radikálních komunistech jste přišel kde ???? RvRvRv Prostě hloupě dětinsky hájíte komunisty, kteří k nám dostali sověstkou armádu RvRvRv

8 2
možnosti

Host

23. 8. 2018 22:17

"Pane doktore, víte něco o poválečném rozdělení Evropy mezi vítěznými mocnostmi ?" Bože, ty to vidíš... Stando, nedělej ze sebe většího ......(UI), než jsi.Rv

0 3
možnosti

Host

23. 8. 2018 21:27

"Dane, divím se, že tu toho exota pustili, pokud se nemýlím od jednoho času tu musí každý diskutovat pod svým jménem. Jinak to Idnes posunul na úroveň FB, tam to nadávkami fičí "

Pronikavá inteligence jako vždy u tvých příspěvků. Ale já ti, Stando, fandímR^R^R^

2 0
možnosti
JL

"Nezodpovedni radikalni antikomuniste zavinili ctyricetilete poddanstvi Breznevsko-Husakovske koalice"?

Od roku 1968-89 mohli zavinit jen 21 let. Poddanstvi Sovetskemu Svazu zaclo uz roku 1945 po t. zv. osvobozeni sovetskou armadou castecne a po roce unoru 1948, uz plna form kolonialni poddanstvi.

Z Vaseho clanku autore je cittit podton, ze pro Vas SSSR byl neco jako Buh kolem nehoz je nutno chodit v uctive pokore a bazni a musime se neustale chovat tak abychom si ho nerozhnevali. Lide s takovymi postoji nam za stareho Rakouska vyslouzili povest celedinu a sluzebnych.

9 1
možnosti
Foto

Záhadou zůstává, jak ten Únor 1948 zařádil Stalin?

1 1
možnosti

Host

23. 8. 2018 20:37

;-ORv

1 0
možnosti
MS

Henry Kissinger řekl v roce 1968 našemu ministru zahraničí Jiřímu Hájkovi: Jestli chcete dělat reformy, musíte si to dohodnout se Sověty. Nečekejte, že se vás ujmeme, svět je rozdělený a vy nejste ve sféře našeho vlivu. Dohodněte se, kam až můžete jít.

Ptát se Brežněva dopředu, nepovolil by skoro nic. Totalita se po prvním významném povolení šroubů časem sesype, pokud se ovšem šrouby zase rychle neutáhnou. Takže reálná alternativa Pražskému jaru bylo jen mírné uvolnění a snad nějaké změny v ekonomice. Některé věci by se vůbec nemusely odkrýt, protože jejich pamětníci by se svobody nejspíš nedožili. Svoboda slova nutně musela vést k tomu, co se stalo. Pád sovětského impéria se urychlil.

2 1
možnosti

Host

23. 8. 2018 19:33

ODS - strana, kde je vic byvalych komunistu nez v dnesni KSCM ;-D

4 5
možnosti
VV

Take si to myslim, kdopak ji zalozil?

0 1
možnosti
MS

No potěš, pamětník a přitom takový ignorant, to se jen tak nevidí. Se Standou si můžete podat ruce. :-P

6 2
možnosti

Host

23. 8. 2018 19:12

Stando, UI.. pamatuj...

0 0
možnosti
  • Počet článků 493
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Ročník 1934. Důchodce od r. 2003. Ing. absolvent elektrotechnické fakulty ČVUT. Průmyslový manažer od r. 1970. Po převratu 1989 topmanažer velkých podniků. Jeden ze zakladatelů a čelných funkcionářů Svazu průmyslu ČR. Amatérský publicista. Autor knih z oborů elektrotechniky a managementu.

Autor knihy SVĚDECTVÍ SOUČASNÍKA - nakladatelství MAREK BELZA, 2016 - výběr mé publicistiky 1978 až 2015

webová stránka:  http://trinkewitz.cz

mail:   trinkewitz.zdenek@seznam.cz

Seznam rubrik