Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Nejsme protektorátem USA ani generálním guvernementem EU. Jsme členy NATO, kam jsme v roce 1999 dobrovolně (a rádi) vstoupili a členy EU, kam jsme byli v roce 2004 přijati na základě naší žádosti a celostátního referenda. Možná se tomu autor bude divit, ale náš stát není vojensky ani politicky neutrální. Nejsme Švýcarsko, nebo Rakousko. :-P

13 3
možnosti
Foto

Mno, když si odfiltrujeme polopravdy a vyložené lži, co nám zbyde?

1) Nikdo nám z EU ohledně vyštění ruských diplomatů nevyhrožoval, ani nehrozil sankcemi, to je čistá lež.

2) "Podle mezinárodního práva má být osoba ... vydána do státu, kam občansky přísluší." Další lež, extadice záleží jen a pouze na vydávajícím státu.

3) Stejné jako 1), vyhoštění ruských diplomatů proběhlo na dobrovolné bázi, žádné sankce ani výhružky se nekonaly. Opět lež.

4) Za "panování prezidenta Havla"... Tohle je lež již tradiční a u manipulátorů již osvědčená. Faktem ovšem zůstává, že to byl akt zcela mimo kompetence prezidenta a za ČR akci odsouhlasila vláda Miloše Zemana.

5) K článku 5 - to mě až pobavilo - článek 5 s tím nemá co dělat a už vůbec neznamená, že NATO nesmí mimo něj použít sílu.

6) Další klasika - opomíjení akcí srbské armády v Kosovu, opomíjení toho, že RB OSN označila situaci za hrozbu pro mezinárodní mír a bezpečnost v oblasti jejíž další kroky byly omezeny jen a pouze vetem ze strany Ruska a Číny, nešlo o žádnou partyzánštinu; v oblasti už bylo přes 10.000 mrtvých civilistů a cca 1.000.000 vysídlených

7) Evropská unie si žádné právo neosobuje, jde o rozhodnutí jednotlivých států, nikdo nikoho k ničemu nenutil, což je patrné i z toho, že některé státy se k vydání nepřipojily. No a nic se nestalo.

Takže nám toho moc nezbylo, že? Takový ten pozůstatek bolševické propagandy pěkně na hromádce.

35 2
možnosti
VS

Vy jste neuvěřitelný plácal.Je zajímavé, že Nikulin provedl "zločin" v Rusku v roce 2009, a celou dobu pobýval na jeho území. Jednou vyrazil do Česka a byl zatčen na základě mezinárodního zatykače vydaného USA. Proč ho Rusové za ty léta, kdy pobýval na jejich území, nezatkli? Rv

23 2
možnosti
VH

A proč jsou tak uraženi, že jim nebyl vydám zločinec, jehož zločinem je krádež peněz v hodnotě cca 70 000 Kč???

6 0
možnosti
JB

J58a61n 11B73u30r18d59a

9. 4. 2018 10:31

"Podle mezinárodního práva má být osoba, na kterou je vydán mezinárodní zatykač, vydána do státu kam občansky přísluší."

Zdroj?

7 2
možnosti
Foto

Myslím, že nemáte pravdu!!

0 0
možnosti
MB

Odpověď je jednoduchá ! Miloš Zeman je zaměstnancem studia Barrandov, kde již má svou plechovou skříňku k převlékání. Taky se stal personálním náměstkem Agrofertu, jehož jsme i my - všichni zaměstnanci ! V tomto oligarším protektorátu jsme se již dobrovolbně poskládali na sumu 50 milionů Kč, Babišova rodina zase v nějakých nesnázích ... :-)

9 2
možnosti
  • Počet článků 493
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Ročník 1934. Důchodce od r. 2003. Ing. absolvent elektrotechnické fakulty ČVUT. Průmyslový manažer od r. 1970. Po převratu 1989 topmanažer velkých podniků. Jeden ze zakladatelů a čelných funkcionářů Svazu průmyslu ČR. Amatérský publicista. Autor knih z oborů elektrotechniky a managementu.

Autor knihy SVĚDECTVÍ SOUČASNÍKA - nakladatelství MAREK BELZA, 2016 - výběr mé publicistiky 1978 až 2015

webová stránka:  http://trinkewitz.cz

mail:   trinkewitz.zdenek@seznam.cz

Seznam rubrik