Diskuse

Jak starostlivý Babišův pověřenec připravuje rozpočet 2018

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P58e47t36r 51B29u63r54i62a26n

11. 9. 2017 16:12

V článku jsou neskutečné nesmysly, třeba to, že zdravotní pojištění tvoří součást státního rozpočtu.

0 0
možnosti
Foto

Je třeba pořádně seškrtat nejen výdajovou část rozpočtu, ale i tu příjmovou !

2 0
možnosti
VH

Vy znáte, pene Trinkewitzi stát, kde nemají podprůměrné příjmy cca dvě třetiny obyvatel? Že nám to musíte hned v úvodu důležitě sdělit.

4 0
možnosti
NM

...no ono stačilo si poslechnout dnes ty tři radily včetně Moravce v OVM a musí být jasné, že tam chyběl ještě boss odborů....to svět neviděl8-o8-o

4 1
možnosti
MB

Nejsem žádný matematik, A.Einstein ... Nicméně 28 let vidím to stejné - prakticky nemožné ! Bobtnání státu, jeho neomezené chutě a šmátrat do peněženek. Praktická rezignace na cestu omezení vlastních výdajů - mega rozpor mezi stavem ekonomiky v době růstu - s chutí sekat další populistické příjemno. Tam patří i nápady progresivního zdanění - které odmítám ! Nechápu, co není progresivního na tom, kdy se 15% daní 10.000 Kč, nebo 100.000 Kč. Jediná vláda, která zareagovala omezením výdajů na stávající situaci - byla Nečasova. Vůbec ji neobhajuji !!, včetně Kalouska - Ona svou následnou neoblibou prokázala to, že u státu absolutně není proveditelné to, co děláme doma ! Tj., že když mám menší příjmy - mám od toho asi vyvodit následné výdaje. Naopak, rétoricky se to pak hodí k neuvěřitelnostem, tj,.že Existuje cesta, jak se k prosperitě dá propracovat cestou dluhů + neustálého přijímání úřednictva + jejich mezd ! Údajně se takto dává stát do pořádku + budxe pak dokonce lépe ... :-)

6 1
možnosti
JB
Foto

Ach jo. Vy jste důchodce. To se vám to daně zaměstnancům zvyšují!

3 1
možnosti