Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Pozdě, ale přece. Poprvé čtu od někoho přiznání, že volil Zemana a nyní toho lituje. Jinak si všichni stojí za svým i kdyby vyváděl cokoli. Takže doufám, že jste tou pověstnou první vlaštovkou, která sice jaro nedělá, nicméně .. .

0 0
možnosti
JT

J87i96r48i 33T10i53c41h63y

29. 12. 2018 17:33

Odmitejete, na to mate pravo, pritom vase odmitani nic neznamena.

0 0
možnosti
Foto

Vy jste vlastně tím svým postojem k volbám a HDP zcela bezelstně odhalil jací jsou Zemanovi voliči. A neříkejte, že jste se mýlil.

2 0
možnosti
Foto

Toto slovesné cvičení jste si mohl odpustit, sklízíte totiž jen to, co jste si sám zasel.

6 1
možnosti
Foto

volit Zemana je správné, takže karma R^

0 5
možnosti
MS

Takže kdyby dále v textu bylo, že Miloš Zeman je zkorumpovaný politik, který má ve Švýcarsku dva hotely a drží si dvě milenky, taky by byla karma?:-P

4 0
možnosti
Foto

Kdo volil Zemana po zkušenostech z jeho prvního funkčního období, je buď nezodpovědný, nebo neinteligentní, nebo pološílený masochista. U člověka, který se chlubí, že již v sedmdesátých letech dělal MANAŽERA (;-D), to vlastně ani moc nepřekvapuje.

7 6
možnosti
DR

Máme tu holt tu zatracenou demokracii po které tu tak strašně ráda voláte takže z jiným názorem musíte počítat. Každý nemá na hlavě svatozář jako vy.

5 2
možnosti
MB

M. Zemana neberu vážně. Jde o těžko uchopitelnou personu, která se věkem přirozeně mění. Obrovský oblouk, kdy se ve vygajdaném svetru, neoholen a s hlavou našikmo zjevil poprvé v TV! Sdělil, že Komunisté to dělají blbě ! I odvážné!

Vy jste s ním nespokojen především proto, že jste zastáncem Přímé Demokracie. Mazaně, jste to v textu skryl. Já ji považuji za extrem - podobně jako povinnou účast voleb. Jeho plky o ekonomice a krizi jsou k ničemu - každý to ví. Zákon zkritizoval v PS, aby jej následně ochotně podepsal. (Mj. Rozpočet 2019 je postaven na růst 3.2% HDP - Již nyní !! Se ukazuje jeho nereálnost a mluví se o 3%, výpadky) ...

Za největší extrem doby, ovšem považuji Zemana samotného! Jde o permanentního Piklíře, rozbíječe jemu nepohodlných Vlád - Samolibého Revolucionáře, který podpilovává svobodný systém. Je strůjcem Byzantsko Oligaršího modelu. K jeho podpoře vůbec neváhá porušit Zákon - První jmenování Bureše jako ministra bez Lustrace. Ten člověk se ukájí a baví - Sice plynně a rétoricky dobře - Problémem je, že ON mluví pouze SÁM K SOBĚ! Mj., už obrovská rarita! Dokáže někdo odpovědět na otázku - On mluvil ke komu vlastně? Ke svým voličům, nebo občanům, ČR? Já pak sděluji - Miloš Zeman, se soudruhem Burešem a Komunisty- to dělá blbě ! :-)

7 1
možnosti
Foto

Tak v roce příštím se nějaký růst ještě zachová, byť by se jednalo o pouhou setrvačnost. Ty rozdané veřejné tisícovky nejen učitelům se někde projeví.

0 0
možnosti
DH

D74a74v46i41d 17H10o86r47á25k

29. 12. 2018 0:07

c) a co je nám do toho ???

4 0
možnosti
Foto

Odhaduji, že Vám nic.

1 0
možnosti
  • Počet článků 493
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Ročník 1934. Důchodce od r. 2003. Ing. absolvent elektrotechnické fakulty ČVUT. Průmyslový manažer od r. 1970. Po převratu 1989 topmanažer velkých podniků. Jeden ze zakladatelů a čelných funkcionářů Svazu průmyslu ČR. Amatérský publicista. Autor knih z oborů elektrotechniky a managementu.

Autor knihy SVĚDECTVÍ SOUČASNÍKA - nakladatelství MAREK BELZA, 2016 - výběr mé publicistiky 1978 až 2015

webová stránka:  http://trinkewitz.cz

mail:   trinkewitz.zdenek@seznam.cz

Seznam rubrik