Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na zákonech a ústavě nezáleží, vždy záleží na soudci jak zákon dokáže překroutit. Nevím o jediném případu, kdy by se ústavní soud zastal svobody slova proti cenzuře. A to tady máme případy, kdy byl natvrdo odsouzen zpěvák za dvě slova v písničce či holka za několik slov vytetovaných na zádech. Dnešní nesvoboda slova je horší než za komunistů. A věty v ústavě, kterým se ústavní soudci vysloveně vysmívají na tom nic nezmění.

3 1
možnosti
Foto

Nejen ústava ,ale i zdejší kodex se dá aplikovat na vše, co se adminům znelíbí.

2 0
možnosti
Foto

Pane Bicero, kdyby vp média využívala svobodu slova tak, jak ji využíváte zde Vy, nebyla by to už svoboda, ale naprosto šílená vp žumpa a předzvěst pádu demokracie do absolutního marasmu. Mám na mysli tu Vaši nedávnou sprostonárodní obludnost o disentu.

0 0
možnosti

P20e22t55r 34S47k20á54l10a

15. 12. 2018 10:15

No ústavě se vysmívá především prezident.

4 1
možnosti

Proč hájíte neonacisty? Máte k nim nějakou zvláštní náklonnost?

0 0
možnosti

Nemám. Ale mám úctu ke svobodě slova protože bez ní není demokracie. Takže s nacisty nesouhlasím, ale rovněž nesouhlasím s tím, aby byli za vyjádření svého názoru či přesvědčení uvězněni.

1 0
možnosti

Tomu názoru rozumím. Jste tedy pro to, aby bylo možné veřejně vyhlašovat, že nebyl žádný holokaust, a aby bylo možné mávat vlajkami s hákovými kříži? To vše patří ke svobodě slova, stejně jako výzvy k vyhlazování některých etnik či společenských skupin. Souhlasíte tedy s názorem, že by bylo vhodné pro zvýšení kvality demokracie zmíněné výroky tolerovat? A pokud ne, vysvětlete prosím.

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS