Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jen tak dál postoupíme od demokratického státu k autokracii. Dosavadní svévole laskavého pana prezidenta nestačily.

0 0
možnosti

:-).......Máte pravdu ! Koho pověřit premiérem? Bartoše, Fialu, Kalouska, Farského,Bělobrádka ? Noooo.......vyberte si ! R^R^R^

1 0
možnosti

Můj názor - Krizi prvotně zavinil M. Zeman, který se až nadstandardně opřel o schopného akvizičníka finančníka - neschopného politika, A. Babiše, který se má pohybovat na demokratickém hřišti. Zde jsou pravidla jiná . Prezident, je svého druhu podobný, nevyzpytatelný a voluntaristický dobrodruh. V úterý se dozvíme více. Vláda může být IHNED - Ministr Brabec - Šlachtová, nebo bratrstvo hradních úředníků k přípravě voleb. Tak či onak, jde o podstatnou prohru A. Babiše. Trvalo to sice, ale hnulo se. Ten člověk hraje o vše , o svobodu o pověst. Zeman je naopak za vodou, již jej nepotřebuje , sázím na jeho mstivost a ješitnost, Nikulin + diplomaté a jedy ... První oběti již zde - Pták Pelikán na hradním hodovacím talíři ... :-)

2 0
možnosti
Foto

Mám dojem, že vláda premiéra Babiše už demisi podala a prezident Zeman ji přijal. Co se týče jmenování úřednické vlády, mám jisté obavy, aby si prezident nepočínal stejně svévolně jako v případě Jiřího Rusnoka. Mohl by pověřit sestavením vlády třeba svého kancléře Vratislava Mynáře. V tom případě by se ovšem poslanecká sněmovna asi hodně rychle rozhodla pro předčasné volby.

1 0
možnosti
Foto

Já jsem si dovolil podmínit výběr úřednického premiéra po diskusi prezidenta se všemi parlamentními stranami a jmenování jeho kabinetu všeobecně uznávanou odbornou kvalifikací navrhovaných ministrů.

Jinak: "Komu není rady, tomu není pomoci"!

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS