Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I26v70a82n 92M89a53r15e89k

22. 3. 2018 18:19

Jak se říká : "Nech brouka žít" p.Trinkiewitzi, a uvidíme, zatím není nač si stěžovat.[>-]R^

0 2
možnosti
Foto

Děsíte se zbytečně. Privatizování státního majetku je správná věc, stejně jako snižování příjmové a výdajové části rozpočtu. To co přestane poskytovat stát, to několikanásobně levněji poskytnou podnikatelé.

3 0
možnosti
Foto

A že se ta lace neprojevila v zásobování vodou, odvozu odpadu.

0 0
možnosti

...no je to darebák,ale lepší než cesta na Východ pane autore...:-P

1 2
možnosti

vždy poroučí ten silnější, ten kdo má peníze, moc a sílu..když je tomu naopak pak se následky opravují dodnes........zničené památky, zničené fabriky....zničené životní prostředí.....

2 1
možnosti

Několik omylů:

1. "......to není politika vyplývající z ekonomické vědy – politické ekonomie, ale že je to účelová ideologie....." Neznám ekonomickou teorii, která by nebyla poplatná ideovým představám tvůrce(-ů). (Tím méně pak politická ekonomie, ten souhrn věd povítce ideologických.

2. Bylo by krásné, kdybychom se vrátili ke Kalouskovým rozpočtům 2007, 2008 a očekávaným dalším trendům (přerušeno celosvětovou krizí).

3. Je nesmyslné tvrzení, že se Babiš snaží (či v minulé vládě snažil) o úspornou fiskální politiku. Je tomu přece právě naopak. Ano - vede nás do pasti Řecka (Irska, Chile, ..). Politikou rozhazovačnou, tvrdě populismem překonávající Sobotku. (Důchody /jsem důchodce/, násobně platy, zvyšování počtu úředníků, placení dalších tří dnů nemoci státem, snížení současné daně z příjmů FO, nižší DPH pro nezákladnější potravinu - pivo, .......)

Ne, pane Trinkewitzi, vůbec nechápete, v čem spočívá zrůdnost fiskální (populistické) politiky Babišovy)

6 1
možnosti

Velký štěstí,že nechce diktaturu proletariátu....to bych už podruhé nepřežil..;-D

6 0
možnosti
Foto

Ovšem ani nezažil, ač byla svého času oblíbeným ,,zaklínadlem", pod kterým se exportovala svět. revoluce po celém světě. I od nás, ač mnohdy deklarována např. jako šicí stroje;-)

1 0
možnosti

Sobotka je zajímavý tvor - Na facebookovém profilu oznámil svou rezignaci na poslanecký mandát. Zřejmě byl odkoupen a bude někde zaměstnán. Na jeho místo nastoupí R. Sklenák - spolehlivější podporovatel Hnutí Ano. Ještě jsou zde 2 - Zaorálek a Chovanec. Taky je Andrej někam vyšle ? Pak bude mít skutečně 15 hlasů ČSSD k mejdanu s KSČm ... :-)

1 0
možnosti

Také mě ta varianta ohledně Sobotky a několika druhých napadla. Oni by trestně stíhaného Babiše na postu premiéra vidět nechtěli!!

3 1
možnosti
Foto

;-D Rozdíl, mezi kapitalizmem a socializmem, potažmo komunizmem spočívá v tom, že kapitalizmus je založen na vykořistˇování člověka člověkem, zatímco u oněch dvou dalších ideologií i systémů je tomu naopak R^(oblíbený velice prastarý vtip z lid. samizdatu dob dávno ,,předchartových");-)

4 0
možnosti
Foto

J45a95k87u39b 76R82o40t76h

22. 3. 2018 16:21

Já bych měl mít, soustruhu vedoucí, vlastně radost, že táhnete proti Babišovi, jenže... Jenže ty vaše hlody jsou taková snůška blbostí (jako vždy), že mám v tu ránu chuť toho estébáka a exkomouše hájit. A za to jsem na vás opravdu, ale opravdu nasrštvaný. ;-€;-O

10 0
možnosti
Foto

To nic. Stále funguje I působí na kde koho ona oblíbená pohádka ,,O milionáři, terý ukradl slunce". A nejen na autora, že;-D

2 0
možnosti

A vy byste raději diktaturu proletariátu?

6 0
možnosti
Foto

Nejlépe pak světového;-D Sice se dávno proletáři ,,proletovali" do sfér v dobách tzv. proletariátu nevídaných, třeba se je zase podaří i vygenerovat;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 493
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Ročník 1934. Důchodce od r. 2003. Ing. absolvent elektrotechnické fakulty ČVUT. Průmyslový manažer od r. 1970. Po převratu 1989 topmanažer velkých podniků. Jeden ze zakladatelů a čelných funkcionářů Svazu průmyslu ČR. Amatérský publicista. Autor knih z oborů elektrotechniky a managementu.

Autor knihy SVĚDECTVÍ SOUČASNÍKA - nakladatelství MAREK BELZA, 2016 - výběr mé publicistiky 1978 až 2015

webová stránka:  http://trinkewitz.cz

mail:   trinkewitz.zdenek@seznam.cz

Seznam rubrik