Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J90a78r75a 75R41a42n81k

21. 1. 2018 0:11

SkvelyR^Uz jsem se bala, ze se komunisti nepohadaji;-)

0 1
možnosti

Bože patologická závist ta je hrozná.

Babiš je příkladem velmi vydařené privatizace do českých rukou, Babiš vybudoval z toho zprivatizovaného největší a velmi prosperující naši firmu s cca 34 tisíci zaměstnanci, která zle konkuruje i na německém trhu, firmu a která se podstatně podílí na naší ekonomice. Kdyby takto dopadla privatizace většiny našich firem, tak se dneska máme lépe než v USA.

Jak byste si prostoduchý člověče představoval, že by to mělo správně proběhnou, aby to snad zprivatizoval někdo jako Kožený a potom to vytuneloval, nechal zbankrotovat a s tím nakradeným odpálil dělat machra do Londýna?, nebo by bylo snad lepší kdyby se to nechalo rozkrást manažerům a zbankrotovat ?8-o

3 4
možnosti
Foto

TO není závist, ale skutečnost!

2 1
možnosti

J74i36r74i 71B92o74r

19. 1. 2018 18:13

Tenkrát byl dolar na černém trhu kolem 30 Kčs.Určitě si něco našetřil i z diet.

3 0
možnosti

Nedivím se že autor nijak Babišovi nenadržuje, vždyť určitě si tolik nenašetřil! Jenže je třeba se podívat jestli opravdu nelze mafijí nasměrovat na určité politiky! Podivné na př. je že jak Rath tak Babiš měli největší problémy s Kraďouskem který nevlastní žádný majetek! Zajímavé je rovněž že Lenka vykazuje jediný větší úspěch když v Praze se to hemží různými úspěšnými podnikateli politiky!

Autor správně poukazuje na budoucí bezvládí v Česko-Moravsko-Slezké kotlině aniž by doporučil řešení!8-o;-D

1 0
možnosti
Foto

R^karma-může s Rathem založit stranu nespravedlivě odsouzených-nebo zatím spíš jen obviněných třeba si ještě vzpomene že mu na to všechno půjčil Grossův záhadný strýček a bude mít taky křišťálově čisté svědomí;-D

4 5
možnosti
Foto

Porovnávat Rathovu krabici s vínem a jakýmisi administrativními nedostatky, to je, paní Libuše, opravdu síla.

4 2
možnosti

J82a79n 49H67o97r90a

19. 1. 2018 17:05

... a to jste, pane blogere, zapomněl napsat, že má Andrej problém dokázat, že na ty dluhopisy vůbec měl legální peníze nebo že je skutečně zaplatil. A ještě pro Jirku Krytináře; buďte tak hodný a přestaňte zaplevelovat diskuse svojí hloupostí a protiproudem za každou cenu. Je mi jasné, že Vás v STB slušnosti zrovna nenaučili, ale snad za těch 27 let už jste se mohl trochu "odmočit"...

5 2
možnosti
Foto

Asi, Honzo netušíš ani, co je achondroplasik, ani co je slušné vychování. Tak se prosím zkus to ještě nějak doučit.

2 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
5 3
možnosti
Foto

Vy to píšete posměšně, ale podívejte se do USA, kolik tam je nových miliardářů. Tedy takových, kteří začínali prakticky z ničeho.

Samozřejmě klasika, Bill Gates. Pak ten od Apple, Steve Jobs a mnoho, mnoho dalších.

Pro zbohatnutí musíte mít určité vlastnosti a když je nemáte, nikdy nezbohatnete. A ti, co tyto vlastnosti mají, to občas zvládnou. Ale jen občas.

3 1
možnosti
Foto

blog mířený na závistivé Čechy. Tak mezi ně rozhodně nepatřím. K čemu jsou stovky milionů? Štěstí si za ně rozhodně nekoupíš a zdraví také ne. Divím se Babišovi, že se na politiku, ale i na podnikání už dávno nevykašlal. Život není přímka, ale úsečka. Bod A je daný. Bod B tušený a odsouvání do neurčita nepomůže. Statisticky zbývá Babišovi 13 let života. I kdyby byl dlouhověký, po pětasedmdesátce život za moc nestojí. Místo aby užíval, tak se pohybuje mezi politickými gaunery. Nezávidím ani trochu.

7 2
možnosti

Ale on si užívá. Když 30% lidí skáče jak píská, no,neber to :-P

4 4
možnosti

Zloději křičí "Chyťte zloděje!"...

3 2
možnosti
Foto

Tak proti restitučním stranám plujících pod praporem katolické církve vybavené majetkem cca 300 mld. je Agrofert pouhý trpaslík.

Stejně tak je Agrofert jako emitor korunových dluhopisů pouhým trpaslíkem proti dalším tak dvaceti emitorům korunových dluhopisů. Když mohli oni, tak proč ne Babiš?

4 11
možnosti
  • Počet článků 493
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Ročník 1934. Důchodce od r. 2003. Ing. absolvent elektrotechnické fakulty ČVUT. Průmyslový manažer od r. 1970. Po převratu 1989 topmanažer velkých podniků. Jeden ze zakladatelů a čelných funkcionářů Svazu průmyslu ČR. Amatérský publicista. Autor knih z oborů elektrotechniky a managementu.

Autor knihy SVĚDECTVÍ SOUČASNÍKA - nakladatelství MAREK BELZA, 2016 - výběr mé publicistiky 1978 až 2015

webová stránka:  http://trinkewitz.cz

mail:   trinkewitz.zdenek@seznam.cz

Seznam rubrik