Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Muselo to dát hodně práce, zkonstruovat tohle povídání.

2 0
možnosti
Foto

Vy o sobě uvádíte, že jste byl v sedmdesátých letech, v době normalizace, MANAŽEREM, tak proč by se o továrníkovi nemohlo psát, že je továrník?

A to, že se do Senátu nedostal, mu upřímně přeji.

2 1
možnosti

Lidi nemaji radi, kdyz z nich jini delaji hlupaky. Pan Hlavaty rekl, ze za jeho zvoleni do dolni komory PS mohou jeho volici, ze on tam nechtel. Tak jak to asi mohlo dopadnout?

3 0
možnosti

Antikarma! Pan Hlavatý se odstřelil sám svým chováním vůči svým voličům! Dát se zvolit za senátora, pak za poslance a chtít znova být zvolen za senátora? No, myslim, že voliče znechutil ne tím, čím je, ale tím, co dělá.

9 0
možnosti

To jsou hrozne blaboly.

Nikdo neni alergicky na to, ze Hlavaty je "tovarnik", prave naopak. Pri minulych volbach diky tomu uspel i bez poradne kampane. Pan Hlavaty je natolik znamou osobou v regionu, ze myslet si, ze to, co je v blogu zmineno, mohlo neco ovlivnit, muze jen velmi naivni clovek.

Pan Hlavaty ze sebe udelal hlupaka, podvedl lidi a oni se mu odvdecili tim, ze se na nej vybodli.

6 0
možnosti

Jeste dodatek - je hloupe si myslet, ze nekomu uskodi oznaceni za "tovarnika", kdyz ho stejni lide pred 4 lety do Senatu poslali.

1 0
možnosti
  • Počet článků 493
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Ročník 1934. Důchodce od r. 2003. Ing. absolvent elektrotechnické fakulty ČVUT. Průmyslový manažer od r. 1970. Po převratu 1989 topmanažer velkých podniků. Jeden ze zakladatelů a čelných funkcionářů Svazu průmyslu ČR. Amatérský publicista. Autor knih z oborů elektrotechniky a managementu.

Autor knihy SVĚDECTVÍ SOUČASNÍKA - nakladatelství MAREK BELZA, 2016 - výběr mé publicistiky 1978 až 2015

webová stránka:  http://trinkewitz.cz

mail:   trinkewitz.zdenek@seznam.cz

Seznam rubrik