Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DB

Evropané potřebují...a i když to neví....vytvoření SPOJENÝCH STÁTŮ EVROPSKÝCH....to je vize....a masterplan..tedy jak se k tomu dostaneme..je dílem ..dohod a kompromisů ale především myšlení, ale myšlení Evropana a Evropanů a ne Čecha, Němce, Rumuna, Španěla, Holanďana....musíme se v jisté úrovni...tedy především v úrovni bezpečnosti dohodnout, že jsme v PRVÉ ŘADĚ EVROPANÉ...a teprve pak na té nižší úrovni...příslušníci různých JAZYKOVÝCH LIDSKÝCH SKUPIN....

Když se nám to nepovede...pak budeme jen snadnou kořistí pro větší ekonomické celky..především USA...ale i Ruska a Číny...

A aby tohle Evropané věděli, tak se jim to musí neustále říkat..........jinak to vědět nebudou........

1 0
možnosti
AD

A to platí žel pro 60 - 75% kteří to nechápou nebo nechtějí chápat nejen z důvodů nízké inteligence!

0 0
možnosti
AD

Díky autoru že konečně přiznal účelnost systému a-la USA se společným systémem měny, armády, zahraniční politikou, prezidentem atd který je momentálně světově nejúčinnější!

Propagace Klausovsko-Kalouskovsko suverénního státu vedlo zejména u nás k intenzivnímu "suverénnímu" rozkrádání národního majetku! ;-)

0 0
možnosti

Jaká je přiměřená míra donucení nepovolných ? Zákaz Večerníčku, hospodářské embargo, vojenská intervence, humanitární bombardování ?

Jinak máte pravdu - když federace, tak natvrdo.Ale také všude stejné ceny, daně, platy a důchody.Jinak by zase někteří byli občany druhé kategorie.

0 0
možnosti
KC

Dnešní EU je typem společenství, které nemá budoucnost. Nemá vizi, nemá vůdce, její jednání se podobá víc než čemukoliv jinému rozpačitému přešlapování na místě, snad až jednomu kroku vpřed, dvěma krokům vzad. Katastrofální je způsob myšlení, v němž převládá defenzíva, zženštilost a bezradnost. Pokud nedojde k zásadním změnám, demokratizaci, renezanci myšlení, převzetí schopnosti táhnout, nikoliv následovat a nepřihlížet laxně na demontáž evropských hodnot, ale jejich aktivní obraně a prosazování, nevidím budoucnost nadějně.

2 0
možnosti
  • Počet článků 493
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Ročník 1934. Důchodce od r. 2003. Ing. absolvent elektrotechnické fakulty ČVUT. Průmyslový manažer od r. 1970. Po převratu 1989 topmanažer velkých podniků. Jeden ze zakladatelů a čelných funkcionářů Svazu průmyslu ČR. Amatérský publicista. Autor knih z oborů elektrotechniky a managementu.

Autor knihy SVĚDECTVÍ SOUČASNÍKA - nakladatelství MAREK BELZA, 2016 - výběr mé publicistiky 1978 až 2015

webová stránka:  http://trinkewitz.cz

mail:   trinkewitz.zdenek@seznam.cz

Seznam rubrik