Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Trump sice na první pohled provádí cowboyskou politiku ale při důkladnější analyze se ukazuje že dělá jen to co odpovídá logice!

Za předvolební agitace naznačil smířlivý vztah k Putinovi i když každému člověku je známo že 2 kohouti na jednom smetišti nemohou smířlivě žít! Vyneslo mu to ne nevýznamnou pomoc ruských hackerů!

Postupně po zvolení napravoval poměr k evropskýml lídrům počínaje Mayovou tím že se plně přihlásil ke slibům a povinnostem NATO!

V současné době napravuje vztah k Číně která je přirozeným spojencem USA proti Rusku. Připomeňme si dávné touhy Číny a Velkého Maa po Sibiři!

Je vidět že Trump nejen slyší na své poradce ale i sleduje logické cíle! Otázkou ovšem zůstává jestli to nepovede k WW3?!?!!

0 0
možnosti

Kdejaký bl.ec, si dovolí psát o čemkoliv.

0 3
možnosti

Co jste vytvořil Vy?

2 0
možnosti
  • Počet článků 493
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Ročník 1934. Důchodce od r. 2003. Ing. absolvent elektrotechnické fakulty ČVUT. Průmyslový manažer od r. 1970. Po převratu 1989 topmanažer velkých podniků. Jeden ze zakladatelů a čelných funkcionářů Svazu průmyslu ČR. Amatérský publicista. Autor knih z oborů elektrotechniky a managementu.

Autor knihy SVĚDECTVÍ SOUČASNÍKA - nakladatelství MAREK BELZA, 2016 - výběr mé publicistiky 1978 až 2015

webová stránka:  http://trinkewitz.cz

mail:   trinkewitz.zdenek@seznam.cz

Seznam rubrik