Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Autor zapomíná že ten kdo chce vyhrát volby musí se zalíbit skupině občanů kterých je nejvíce (Zeman, Sobotka)!

Není však jisté že tito voliči čtou noviny nebo chodí k volbám! Je proto třeba navodit situaci která vadí více-méně všem!

Kdo sleduje vývoj ekonomie ví že se neustálé zvyšuje produktivita práce. Pracujícím tedy stačí pracovat kratší dobu aby "vydělali" na živobytí! V historii se to projevilo "prac.dobou od "vidím do nevidím" později postupně 16 - 12 - 10 - 8 hod/den. Tvrdím bez důkazu že dnes by u nejvyspělejších ekonomik stačilo 6hod/den! Lidé by získali čas pro rodinu, sport, zábavu i kulturu. Víme že intenzitou práce mnozí již jsou využívání na maximum a trpí "vyhořením"! Jenže utrpěl by kapitál snížením zisku, banky by nemusely poskytovat drahé úvěry a nebylo by nutno platit úředníky v peněžnictví průměrem nad 30 000Kč/měs!

Kdo jiný než ČSSD by mohl takovou perspektivu nabídnout?!

0 0
možnosti

Celý socialismus je založen na decimaci střední třídy, ale nepamatuji se, že by tady byla vláda, která by zájmy střední třídy upřednostnila před zájmy elit.

1 0
možnosti

ČSSD - Dejte si prosím do svého programu :

1) Budeme usilovat o maximální nárůst Střední třídy , jdeš o ty lidi, kteří se sami přesvědčí, že vzdělanost a pracovitost se vyplácí !

2) Odbouráme všechno to, co tomu brání ! Regulace, byrokratizaci, nekonečné novelizace daňových systémů - Náš program - 1 daň - 1 formulář přiznání na A-4 a 1 místo odbavení těchto lidí! Obíhat má informace, nikoliv člověk ! ...

3) Takto - Bude skutečně lépe + Dáme Stát do pořádku ! ...:-)

1 0
možnosti
Foto

Však by Vám to neškodilo. Marx byl v SNR vyhlášen největším německým ekonomem až do dnešní doby.

0 0
možnosti
Foto

J46a29k51u87b 31R52o89t83h

23. 2. 2017 11:56

Ajdou, soustruhu vedoucí. A kým a proč?8-o

0 1
možnosti
Foto

Jako bych četl Marxův Kapitál.

3 1
možnosti

Někdy je dobré si zopakovat nejen Kapitál ale i Bibli! Zatím jsem nikde nečetl lepší vysvětlení generace zisku! Kupodivu dnes všem vadí soustřeďování kapitálu i bídy (1% proti 99%) aniž hledají vysvětlení a řešení!!!

0 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS