Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AD

Zdá se že Ovčané mají dost nerozhodných a churavých premiérů kteří umožňují trvalé rozkrádání rozpočtu! Dobrým příkladem je volba prezidenta USA a nejnovější události v Rumunsku kde Občané jak se zdá zabránili přímé uzákonění zlodějny!

I když zásadně nemiluji "lidové hlasování" typu "vítězný únor" bude asi nutno zvolit rozhodného premiéra který zabrání částečným a zdánlivým opravám režimu typu kauza Rath nebo Rittig!!!

0 0
možnosti
Foto

8-o8-o;-D;-D

Z toho textu jsem získal dojem, že ideální je přímá demokracie pod dozorem komunistů.;-D

P.S.: Obchodní zákoník je už několik let zrušen.

0 0
možnosti
LC

Hmmm... tak předevčírem vám Kalousek mluvil z duše a dnes má máslo na hlavě.

0 0
možnosti
PC

To se přece nevylučuje - ať má na hlavě máslo, košík nebo třeba vačici;-D. Já nesnáším Miloše Zemana, a přesto s s některým jeho výrokem čas od času ztotožním.

0 0
možnosti
JL

Pane Recku a take vsem podobnym. Vase poznamka k clanku je umerna na obcana nepremyslejici o politickem deni v CR. Nedokaze rozpoznat zradu dnesni politicke reprezentace na obcany CR tedy i na vas pane Recku. Je to polticka reprezentace od prvniho dne vzniku CR, to je 1. 1. 1993, ktera si vytvorila svoji cestu vedeni statu. Ne podle ustavy, kterou obcane odhlasovali par mesicu pred tim dnem. Ale podle sebe, aby meli vsechno pod kontrolou mimo kontroly jejich vlastni.

Autor clanku nam predlozil nejzakladnejsi vetu z ustavy, ktera nam rozdeluje moc ve state na tri skupiny. Moc zakonodarnou, moc vykonou (provadejici) a moc soudni. Kazda z techto moci MUSI pracovat oddelene a MUSI byt kontrolovana temi dvema zbyvajicimi. To je demokraticky zaklad vedeni statu.

Zde je jen ukazka pane Recku, jak se k vam chovaji zvolene strany. Vlada dela zakony a pomoci tlaku 'KOALICE' zakony prochazeji Snemovnou bez velkych obtizi. Proc by ne? Vzdyt clenove vlady jsou take poslanci s moznosti hlasovani. (a jsou za to take placeni!!!) Nedej boze, aby zbyli poslanci bez pozice ve vlade, hlasovali jinak a vladni navrh zakona by neprosel. Vzpomente si na vyrok pana Sobotky k clenum Poslanecke snemovny za 'ANO' pri NEPROJITI na prvni hlasovani o koureni v hospodach a restauracich

Zakon o koureni je pravou, i kdyz malou, ukazkou, jak vas obcane Recku politicka reprezentace balamuti a zrazuje. Vysledky teto ZRADY vam autor popsal ve svem clanku. Snad vas muze uspokojit jen vedomi, ze to vsechny politicke strany delaji. At je to levice ci pravice a partaje mezi nimi.

Preji vam uspesne podzimni volby, pane Recku!!!

0 0
možnosti
Foto

Naopak, vláda bez privilegovaných partají, dotovaných ze státního rozpočtu. Protože to jsou korporace za účelem zisku, které já nazývám společnostmi s ručením nulovým, zkráceně s.r.0

3 1
možnosti
AR

Autorovi chybí asi vláda jedné strany.

4 1
možnosti
JL

Napsal jsem uvahu na tento vas 'vyrok'! Zaradil jsem to vsak jako samostatny diskuzni prispevek. Je vsak venovan VAM pane Recku.

0 0
možnosti
  • Počet článků 493
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Ročník 1934. Důchodce od r. 2003. Ing. absolvent elektrotechnické fakulty ČVUT. Průmyslový manažer od r. 1970. Po převratu 1989 topmanažer velkých podniků. Jeden ze zakladatelů a čelných funkcionářů Svazu průmyslu ČR. Amatérský publicista. Autor knih z oborů elektrotechniky a managementu.

Autor knihy SVĚDECTVÍ SOUČASNÍKA - nakladatelství MAREK BELZA, 2016 - výběr mé publicistiky 1978 až 2015

webová stránka:  http://trinkewitz.cz

mail:   trinkewitz.zdenek@seznam.cz

Seznam rubrik