Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AD

Je pravdou že "státní TV" je poplatná až příliš oficiálním názorům Bruselu. Jak to dopadlo s brexitem víme a trváním na současném kurzu by mohlo způsobit další rozpad což by prospělo nacionalistům a imperiálním snahám! Je tedy nutno, jak míní autor, dát slovo i kritikům Bruselu!

Soukromé TV prezentují téměř výhradně názory svých majitelů a zábavně-kriminální tématiku. Nelze tedy od nich očekávat veřejně-prospěšný program.

Autoři seriálů kteří musí každý týden "vypotit" přitažlivý příběh nemohou ke kulturní úrovni obyvatel přizpět!! Žel dnes již vzniká týdně nový seriál! Kde jsou ty časy "Nemocnice na kraji města"!

K filozofické náplni programů dodávám že "Havíři nemohou řídit rozvoj hornictví!" Dostatečně jsme se poučili "Vítězným Únorem"!

0 0
možnosti
VV

Pravicové? To je vtip?

8 0
možnosti
Foto

Jak může být zpravodajství podle směrnic EU pravicové a nelevicové? Vždyť tu furt slyšíme o sluníčkářích, multikulti a najednou je to prý moc pravicové. Ono to asi bude úplně jinak - zpravodajství je vyvážené, dává prostor všem a tak nakonec všichni prskají. Určitě je to lepší než "Zpravodajství" na některých soukromých kanálech, které je vlastně černou kronikou.

14 2
možnosti
RJ

Cože? Pořady ČT že jsou jednostranně pravicové, konzervativní a proti-levicové???

To si děláte pudel... Vždyť je to samý levičácký sluníčkový euromarxismus.

22 2
možnosti
Foto

Neomarxismus není žádný marxismus, ale bláboly deklasovaných "intelektuálů", kteří nikdy nic produktivního nedělali a paraziticky se živí žvaněním, které nemá žádnou cenu. Živý tvořivý marxismus se snaží rozvíjet marxistická levice, která stojí mimo maloměšťácké tzv. socialistické strany, působící i v Evropském parlamentu.

1 0
možnosti
JH

Když tedy česká veřejnoprávní média jedou podle směrnic EU, je dost nelogické, aby takové reklamní vysílání cálovali našinci:-)

18 1
možnosti
MM

Vy nejste na setkání Chartistů?

1 0
možnosti
PK

A co takhle ČT konečně zprivatizovat, do podmínek udělování licencí pro jednotlivé soukromé subjekty (TV, radia atd.) dát vždy podmínku, že si vláda vyhrazuje právo přímého a bezplatného vstupu do takového média v případě přírodní katastrofy, válečného stavu atd. Tyhle nesmyslné diskuze, koryta a další prebendy by zmizely, lid by neplatil TV daň a jeden z posledních dinosaurů minulého století by odkráčel na smetiště dějin. V době internetu, mobilních datových sítí a dalších komunikačních a zpravodajských prostředků mi připadá diskuze o "vyváženosti" jednoho s desítek zdrojů informací poněkud dětinská ...

9 2
možnosti
Foto

"dát vždy podmínku, že si vláda vyhrazuje právo přímého a bezplatného vstupu do takového média v případě přírodní katastrofy, válečného stavu atd"

Na něco takového nemusí být podmínka. O ty vstupy by se stanice praly, protože by měly velkou sledovanost. :-)

3 5
možnosti
Foto

J34a77k72u82b 90R48o13t17h

7. 1. 2017 15:03

Nevím, jak předseda odpověděl, protože pouze vy zde přinášíte pouhou interpretaci jeho slov. A nevím ani, jak konkrétně zněla vaše stížnost. Soustruhu vedoucí.:-/

6 8
možnosti
JH

...pravil soustruh - pravicový bolševik na motorce:-)

9 6
možnosti
  • Počet článků 493
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1088x
Ročník 1934. Důchodce od r. 2003. Ing. absolvent elektrotechnické fakulty ČVUT. Průmyslový manažer od r. 1970. Po převratu 1989 topmanažer velkých podniků. Jeden ze zakladatelů a čelných funkcionářů Svazu průmyslu ČR. Amatérský publicista. Autor knih z oborů elektrotechniky a managementu.

Autor knihy SVĚDECTVÍ SOUČASNÍKA - nakladatelství MAREK BELZA, 2016 - výběr mé publicistiky 1978 až 2015

webová stránka:  http://trinkewitz.cz

mail:   trinkewitz.zdenek@seznam.cz

Seznam rubrik